Audio Solutions Liettuasta

Jaa Facebookissa

Audio Solutions on jonkinlainen Liettuan Estelon (so. vauhdilla highend-kaiuttimien maailmankärkeen pyrkivä virolaisvalmistaja).

Audio Solutions -kaiuttimet suunnitellaan ja valmistetaan Vilnassa. Sen uusin sarja kaiuttimia on nimeltään Figaro, ja se pohjautuu aiempaan Rhapsody-sarjaan.

Audio Solutions Figaro-kaiuttimissa on itselukittuva kotelo, mini-diskanttitorvet ja muita mm. lippulaivamallista Vantage Anniversarysta lainattuja ominaisuuksia. Figaro-kaiuttimet on tehty myös sisustusystävällisyyttä silmällä pitäen.

ILMOITUS (SISÄLTÖ JATKUU ALLA)

Kaiuttimissa on uudet SB Acousticsin elementit erittäin jäykillä kartioilla.

Kotelon seinämien paksuus vaihtelee 18mm – 50mm välillä ja ne ovat osittain kerrosrakenteella tehty. Jokaisen pinnan värähtelyominaisuudet on mallinnettu erikseen. Itselukittuva liitäntä takaa, että koko kotelo ottaa osaa värähtelyjen tappamiseen. Ratkaisu tarjoaa laadukkaampaa bassotoistoa kevyemmästä kotelosta.

Kaikki Figarot ovat 3-tiekaiuttimia, jotta jakotaajuus saataisiin pois korvan herkimmältä alueelta.

Baltian maista ja itäisen Euroopan maista tulee nykyään monia kaiuttimia, jotka on tehty kunnianhimoisesti, mutta joiden hintataso jää selvästi jälkeen highend-kaiuttimien keskiarvosta. Audio Solutions ei ole poikkeus. Figaro-sarjan kaiuttimien hinnat parista tonnista kymppitonniin. Viimeistelyvaihtoehtoja on 17.

www.audiosolutions.lt