Itsekalibroituva kuuloke Suomesta

Jaa Facebookissa

Hefio on vuonna 2014 perustettu suomalainen teknologiayritys, joka on kehittänyt teknologiaa itsekalibroivien kuulokkeiden käyttöön.

Hefio Play -kuulokkeet mittaavat käyttäjän kuuleman todellisen taajuusvasteen kuulokkeeseen sisäänrakennetuilla mikrofoneilla. Sitten se optimoi äänen poistamalla ei-toivottua äänen värittyneisyyttä ja kompensoimalla yksilöllisiä eroja (esim. heijastukset tärykalvosta) sekä asettamalla halutun “kohdevasteen”.

Mittaus ja kompensointi suoritetaan automaattisesti kokonaan kuulokkeiden signaalinkäsittely-yksikössä. Henkilökohtainen ääniprofiili syntyy 10 sekunnissa, eikä tarvita lisäohjelmistoja toistoa varten. Akustisesti läpinäkyvät Hefio Play -kuulokkeet tarjoavat kuulemma täysin yksilöllisen äänen jokaiselle käyttäjälle.

ILMOITUS (SISÄLTÖ JATKUU ALLA)

Musiikin kuuntelun Hefio Playin kautta sanotaan kuulostavan siltä kuin kuulokkeita ei olisikaan.

Ääntä tuottaa dynaamiset elementit (diskantti ja bassoääninen), joille on digitaalinen jakosuodin.

Hefio on juuri käynnistänyt Indiegogo-joukkorahoituskampanjan.

www.indiegogo.com/projects/hefio-play-headphones-for-personalized-sound-vr-audio#/

  • Hefio Team

    Tärkeä päivitys: Hefio Play Indiegogo. Olemme saaneet paljon rakentavaa palautetta kampanjasta ja olemme päättäneet tehdä merkittäviä parannuksia koko kampanjaan. Parannukset tekevät kampanjan houkuttelevammaksi lehdistölle ja tukijoillemme. Kuvaamme myös tuotteen ominaisuuksia paremmin ja lisäämme kuvia valmiista tuotteesta. On myös tärkeää, että tällaisissa kampanjoissa aloitus on vahva, missä emme onnistuneet tällä kertaa. Käynnistämme uudelleen parannetun kampanjan Kickstarterissa ja myöhemmin Indiegogossa.

    e-mail: info@hefio.com
    http://www.hefio.com