Kaiutin suihkuun kaveriksi

Jaa Facebookissa

Ultimate Ears (Logitech) julkisti uuden ja tyylikkään Ultimate Ears -kaiutinmalliston, jonka kaiuttimilla jokainen pääsee “ilmaisemaan itseään”.

Ultimate Ears WONDERBOOM Freestyle Collection on “muhkealla äänellä” ja rohkealla tyylillä varustettu, helposti mukana kulkeva mukin kokoinen kaiutinmallisto, joka on suunniteltu kestämään vettä ja kolhuja.

Langattomat WONDERBOOM Freestyle -kaiuttimien ulkoasu yhdistää musiikin ja muodin viimeisimmät trendit. Concrete-kaiutin on väritykseltään neutraali ja muistuttaa maaliroiskeillaan ja varjoillaan kaupunkimaisemaa. Avocado-kaiutin on väritykseltään hienovaraisen vihreä kuin kulho guacamolea. Patches-kaiutin on persoonallinen kangasmerkkejä ja pinssejä täynnä oleva farkkupallo. Raspberry-kaiutin on raikas ja mehukas jättivadelma. Unicorn-kaiutin on maagisesti soiva sekoitus pastellivärejä. Näistä jokainen voi valita tyylilleen sopivan.

ILMOITUS (SISÄLTÖ JATKUU ALLA)

Valmistajan mukaan WONDERBOOM Freestyle -kaiuttimet toistavat kirkasta ja erottelukykyistä ääntä 360 asteen säteellä. Myös tuhtia bassotoistoa kolhuja ja vettä kestävässä muodossa.

IPX7-sertifikaatti takaa, että kaiutin kestää puolen tunnin upotuksen enintään metrin syvyiseen veteen ja se myös kelluu itsekseen veden pinnalla. Samoin se kestää 1,5 metrin pudotuksen maahan. Kiinnityslenkin avulla sen voi kiinnittää melkein mihin tahansa. Ladattavasta akusta luvataan riittävän virtaa 10 tunnin yhtäjaksoista soittoa varten. Bluetooth-yhteys kantaa 30 metrin etäisyydelle.

Ultimate Ears WONDERBOOM Freestyle Collection -kaiuttimet tulevat myyntiin helmikuun lopulla 99 euron kuluttajahintaan.

www.ultimateears.com