Kaiutinherkkuja Australiasta

Jaa Facebookissa

Highend-tason ääni, kaunis muotoilu ja käsityön laatu ilman härskiä hintaa lupaa australialainen M8audio, eikä ole yksin. Samaa on yrittänyt moni valmistaja aiemmin.

Hintaa M8audio painaa alas mm. myymällä suoraan loppukäyttäjille.

Muotoilussa on skandinaavisuutta – mm. viimeistely muistuttaa suomalaisen Penaudion vaneriviiluratkaisuja – samaa linjojen yksikertaisuutta, harmonista tekstuuria.

ILMOITUS (SISÄLTÖ JATKUU ALLA)

Esimerkkinä uusi 86dB herkkä M8audio Sweet Maxwell, jonka kotelon sisäpuoli on hunajakennomaisesti rakennettu ja vaimennettu omalla viskoelastisella materiaalilla ja aidolla lampaanvillalla.

Diskanttitaajuuksia toistaa beryllium-elementti 29mm puhekelalla. Basso- ja keskitaajuuksille on 187mm elementti papyrus-kartiolla, neodyymimagneetilla, kumiripustuksella ja Bimax-spiderillä. Jakotaajuus on 1,5kHz ja suotimessa Alumen-Z-konkat ja ilmasydämiset kelat.

Kaiutin on viimeistelty Tasmanian mustapuusta. Hinta 4200e parilta.

Lisäksi M8audion tuoteperheeseen kuuluu mm. Rocket 5.1 SuperResolution (1900e/pari) 0,75″ alu/magnesium-diskantilla ja 5″ basso-keskiäänisellä sekä Sub One Ten, suljettu aktiivisubbari 10″ elementillä ja 300W D-luokan vahvistimella.

m8audio.com