Kruunuradio juhlii highend-messujen merkeissä!

Kruunuradion 50-vuotisjuhlamessut järjestetään 1.–2.10.2016 Svenska Klubbenilla Helsingin Kruununhaassa. Kolme kerrosta ja kahdeksan kuunteluhuonetta tarjoavat monia highend-uutuuselämyksiä. Viikonlopun aikana koettavana on useita Suomen ensiesittelyitä sekä mahdollisuus keskustella uutuustuotteista valmistajien ja maahantuojien asiantuntijoiden kanssa.
Jaa Facebookissa

Kruunuradio kertoo, että messuilla on muun muassa kuultavissa ensimmäistä kertaa Suomessa Naim Audion Statement-vahvistimet, jotka soittavat Focal Sopra N°3 -uutuuskaiuttimia. Svenska Klubbenin peilisalissa akustoinnin vaikutusta akustointimatoilla ja akustointiseinäkkeillä demoaa suomalainen Soften.

Kuultavana on myös B&W:n uusi 800 Diamond D3 -kaiutinmallisto aina 800 D3 -malliin saakka (mukana ovat myös 803 D3 ja 804 D3). Uutuudet ovat soimassa ensimmäistä kertaa Suomessa Naim NAC-N272 & NAP250DR -laitteistolla, jota on lukuisissa Euroopan maissa suositeltu käytettävän B&W:n uuden Diamond D3:n kanssa.

Marantz-uutuusmallistosta messuilla on esittelyssä PM11S3, NA11S1, AV8802A, MM8077, HD-sarjan Design-mallit sekä NR-, SR- ja MCR-uutuusviritinvahvistimet. Mukana myös Rotelin uutuusmallit A14 & CD14 ja T11. Sonosilta esillä on muun muassa tämän vuoden EISA-voittaja Play 5.

ILMOITUS (SISÄLTÖ JATKUU ALLA)

Genelec 1234A SAM -aktiivikaiuttimet yhdessä Soften akustointiosaamisen kanssa demoavat, miten akustisesti vaikeastakin huoneesta saadaan toimiva. Yamahan uudet Avantage-mallit ja MusicCast-monihuoneuutuudet ovat myös esillä ja koettavana uudessa monihuoneseinässä Kruunuradion myymälässä .

Brittikaiutinhuoneessa ProAc-uutuus DB1-jalustakaiutin ja D30/R sekä NEAT IOTA ALPHA ensiesittelyssä. Mukana myös Q Acousticsin Concept 20 ja Concept 40 sekä QA3000 series. Messuilla myös QA M7 -audiosysteemin ensiesittely Suomessa. Niin ikään ensimmäistä kertaa nähtävillä Suomessa on myös NAD-uutuusmallisto.

Bluesoundin EISA-voittaja, täysin digitaalinen monihuonelaite Node2 koettavana Bluesound-huoneessa ja Genelec 1234A -demossa. Levysoitinrintamalla esillä muun muassa Pro-Jectin The Classic Kruunuradio 50v Special Edition ja VTE-BT-r -pystylevysoittimet soimassa. Messuilla myös Dual 505-4 Exklusiv Limited Edition Kruunuradio -juhlamallin ensiesittely.

Denonilta ensiesittelyssä uusi AVR-X6300-av-viritinvahvistin, joka on ensimmäinen HEOS-yhteensopiva malli. Myös Denon AVR-X4300- sekä PMA1600- & DCD-1600-uutuusmallit ja HEOS-monihuonemallisto koettavana.

Svenska Klubbenin Klubihuoneen rauhaan on luvassa highend-kuulokkeiden vertailuhuone. Siellä messuvieraat voivat vertailla kuulokeuutuuksia ja huippumalleja. Kuuntelupaikkoja on varattu noin 20 kuuntelijalle kerrallaan. Kuunneltavana ja vertailtavana muun muassa Focal UTOPIA ja ELEAR, Grado GS2000e, Sony MDR-Z1R, Sennheiser HD-800S, Denon AHD-7200 sekä uutuuskuulokkeita muun muassa B&W:lta. Kuulokkeiden soittamisesta huolehtivat laadukkaat kuulokevahvistimet aina Macintoshin MHA100-malliin saakka.

Highend-messut ovat avoinna lauantaina 1. lokakuuta 2016 kello 10–17 ja sunnuntaina 2. lokakuuta 2016 kello 11–17. Kruunuradion myymälä palvelee samoilla aukioloajoilla messujen ajan, ja messutarjoukset ovat kaupan myymälässä.

Sisäänpääsy messuille maksaa viisi euroa. Autoileville vieraille tiedoksi, että Kruununhaassa on myös lauantaisin ilmainen pysäköinti koko E-pysäköintialueella.

Kruunuradio toivottaa kaikki tervetulleeksi messuille!

 

Lisätiedot: www.kruunuradio.fi