Musical Fidelity uudelle omistajalle

Jaa Facebookissa

Tämä kevät on audio-alalla ollut yritysostojen aikaa. Nyt näköjään pelimerkkejä uusjaetaan seuraavaa vuosikymmentä silmällä pitäen.

Itävaltalainen, viime vuosina liiketoimintaansa laajentanut Pro-Ject Audio ilmoitti ostaneensa maineikkaan englantilaisen elektroniikkavalmistaja Musical Fidelityn. Jälkimmäisen nokkamies Antony Michaelson, 67, jatkaa yhtiössä konsulttipohjalta.

Kauppa tulee välittömästi voimaan. Musical Fidelityn Lontoon toimisto on jo suljettu ja kaikki operaatiot siirretään Pro-Jectin päämajaan Itävaltaan.

ILMOITUS (SISÄLTÖ JATKUU ALLA)

Kauppaan liittyen tai ei, Musical Fidelity julkisti uusia laitemalleja kuten edullisemman pään Musical Fidelity M2i -vahvistitn ja -cd-soitin. Annetun tiedon mukaan jotkin jo kertaalleen lopetetut laitemallit kuten M8-esivahvistin, M8-500s -stereo-pääte ja 700W M8-monopäätevahvistin saavat uuden elämän ja vieläpä Euroopassa valmistettuna.

Näyttää siis, että Musical Fidelity voi edelleen profiloitua myös kovemman luokan (esim. Nuvista) laitteiden valmistajana. Hintatason ei uskota nousevan, ehkä jopa päinvastoin.

project-audio.com