Oikea palikkakaiutin

Jaa Facebookissa

Hifistit ovat kautta aikain himoinneet kasata kaiuttimia päällekkäin, eli stackata. Nyt siihen antaa mahdollisuuden oikea lego-kaiutin: Soundots.

Soundots on ruotsalaisen Sound Dimensionsin tuote, kaiutinpalikka tai moduuli, joista voi koota itselle vaikka puoliympyrän muotoisen seinän tai panna riviin TV:n alle. Yhtä voi kantaa mukana.

Kaiutin sisältää kaksi valaistua 15W 48mm kaiutinelementtiä ja liitettävyydet joita tämän päivän kaiuttimelta vaaditaan: bluetooth sekä analoginen linja ja optinen digitaalinen.

ILMOITUS (SISÄLTÖ JATKUU ALLA)

Kaiutinmoduulin pääpointti on sivuilla olevat neljä aukkoa (dots), joita kaiutin käyttää (AiFi-keinoälytekniikka) salamannopeaan laskelmaan niin, että jokainen kaiutin tietää oman paikkansa ja tarkoituksensa eri konfiguraatioissa, ja että ääni tonaalisesti, dynaamisesti ja tilallisesti on paras mahdollinen.

Kaiutin alkaa välittömästi toimia yhteistyössä toisen tai toisten kanssa. Kosketuksessa olevat kaiutinmoduulit kykenevät välittämään 192 kHz / 24-bit dataa toiselle langattomasti. Taustalla pyörii 100MHz ja 32 bittinen dsp Analogue Devicesilta.

Kaiutinta tai kaiutinryhmää ohjataan BT-sovelluksella.

www.soundots.com