Polk mukaan soundbar-kisaan

Jaa Facebookissa

Yhdysvaltalainen Polk Audio on lähtenyt haastamaan Pohjois-Euroopan markkinoita neljällä kompaktilla ja monipuolisella soundbar-järjestelmällä: Polk MagniFi Mini, Polk MagniFi Max, Polk Signa S1 ja Signa Solo.

Kompakti Polk MagniFi Mini on vain 8,13 cm korkea, 34,04 cm leveä ja 10,92 cm syvä. Laite toimii pienen ja tehokkaan langattoman subwooferin kanssa, joka on vapaasti sijoitettavissa huoneessa. MagniFi Mini tukee Dolby Digital 5.1 -tilaääntä. MagniFi Minin asennus on helppoa ja Polk VoiceAdjust -teknologialla voi ääntä muokata tarpeen mukaan. Yötila-ominaisuudella elokuvan dialogin kuuluvuutta alhaisella äänenvoimakkuustasolla voi parantaa. MagniFi Minissä on myös suoratoistomahdollisuus Bluetoothilla tai Google Castilla. Polk MagniFi Minin hinta 549 euroa.

MagniFi Max on 5.1-tilaäänijärjestelmä sisäänrakennetulla Google Chromecastilla. MagniFi Max koostuu ohuesta soundbar-laitteesta ja langattomasta subwooferista sekä kahdesta kompaktista langattomasta takakaiuttimesta. MagniFi Max tukee sekä Dolby Digital 5.1 ja DTS -tilaääniä ja on varustettu Polkin patentoidulla SDA -tilaääniteknologialla, Voice Adjust -teknologialla sekä Yötila-ominaisuudella. MagniFi Maxin hinta on 899 euroa tai ilman langattomia takakaiuttimia 799 euroa.

ILMOITUS (SISÄLTÖ JATKUU ALLA)

Polk Signa S1 on universaali, täyspitkä soundbar. Se tukee Dolby Digital 5.1 tilaääniformaattia ja toimitetaan yhdessä langattoman subwooferin kanssa. Kuten MagniFi Mini ja Max, Signa S1 on varustettua Polk VoiceAdjust -teknologialla ja suoratoistaa musiikkia langattomasti Bluetoothilla. Polk Signa S1:n hinta on 349 euroa.

Polk Signa Solo on tarkoitettu TV:n äänen helppoon parantamiseen. Signa Solo on varustettu patentoidulla Polk SDA -tilaääniteknologialla ja se on 100% yhteensopiva Dolby Digital -tilaääniformaatin kanssa. Langaton käyttö Bluetoothilla. Hinta 199 euroa.

www.polkaudio.com