Ruarkilta langaton kaiutin-soitin

Jaa Facebookissa

Englantilainen Ruark on menestynyt hyvin langattomilla kaiuttimillaan (MR1 Mk2) ja verkkolaitteillaan (R2 Mk3). Nyt se on yhdistänyt molemmat osaamisalueensa ja tuloksena on MRx-kaiutin/soitin.

Kaiuttimesta löytyy aptX Bluetooth, usb ja 3,5mm:n optinen ja analoginen tulo Google Chromecast Audiota tai Amazon Alexaa varten. On myös internet-radio, Spotify, Deezer ja Tidal wi-fi:n tai MRx:n ethernet-portin kautta. Amazon Music on kuulemma tulossa pian mukaan ominaisuuksiin.

Ruarkin ohjaussovellus MRx:lle on Link (iOS- ja Android). Sovellus mahdollistaa kaiuttimien parituksen monihuone- tai stereo-konfiguraatiossa sekä kahden tai useamman MRx:n ryhmittelyn.

ILMOITUS (SISÄLTÖ JATKUU ALLA)

Ruark on myös kehittänyt MRx:ää varten uuden laajakaistaisen kaiutinelementin, joka perustuu firman MR1-kaiuttimeen. Ne toimivat stereo-parina ja A/B-luokan vahvistimella vahvistettuna. Elementeissä on uusi kevyt kartio ja puhekela yhdistettynä neodyymimagneettiin.

Aito puuviilu ja kangassuoja edessä näyttää edustavan Ruarkin uutta designea myös tässä laitteessa. Keskellä olevaa säätönuppia voidaan käyttää äänenvoimakkuuden ja äänilähteen vaihtamiseen.

Helppokäyttöinen MRx on saatavana toukokuussa.

www.ruarkaudio.com

www.audelec.fi