SA:lta uusi kokonaan langaton kaiutin

Jaa Facebookissa

Yleistyneen käytännön mukaan kaiutinvalmistajat ovat alkaneet valmistaa kaiuttimia, joita ohjataan äänilähteellä kuten esimerkiksi älykännykällä ja kaikki tarvittava äänielektroniikka ynnä muu on kaiuttimen sisällä.

Tanskalainen SA on liittynyt joukkoon. Se on julkaissut sarjan pieniä digitaalisia aktiivikaiuttimia da-muuntimella ja tarvittavalla ohjauselektroniikalla.

Sarjan nimi on SA legend silverback ja siihen kuuluu viisi mallia.

ILMOITUS (SISÄLTÖ JATKUU ALLA)

Musiikki siirtyy kaiuttimiin langattomasti olipa lähteenä cd-soitin tai levysoitin. Silloin tosin tarvitaan tarkoitukseen suunniteltua hubia.

Mailman kaikki langattomat kaiuttimet tarvitsevat yhden langan, nimittäin verkkokaapelin. Passiivikaiuttimen kaiutinkaapeli on vaihtunut verkkokaapeliin.

SA legend 5 silverback on sarjan pienin malli. Siinä kuten muissakin malleissa on sisään rakennettu Airplay/Apple kuten myös Chromecast/Android.

Lisäksi on Bluetooth, DLNA, USB 24 bit /192 kHz ja Spotify Connect.

HDMI (ARC):lla kaiutin kytkeytyy TV:nkin kanssa langattomasti, langaton tekniikka on WiSA 24 bit / 96 kHz. Näin SA legend silverback -kaiuttimien langaton yhteys Bang & Olufsenin, LG:n, Pioneerin, Onkyon, TEACin, Primaren jne. kanssa on taattu.

Kaikki SA legend silverbackit taipuvat helposti 7.1 kotiteatterin kaiuttimiksi, kun niille antaa sijaintitiedon järjestelmässä. Monihuonekäyttö onnistuu myös.

Kaiuttimissa on 4 digitaalista vahvistinta, yht. 300 wattia tehoja, digitaalinen jakosuodin (FIR ja IIR filttereillä), dsp ja adaptiivinen basso, xlr-otto ja usb-portti.

Itse kaiutintekniikka on vanhaa hyvää SA:ta uudella bassoäänisellä ja DTX-suuntaimella varustetulla diskanttielementillä.

Kaiuttimet tulevat kauppoihin 2018 ensimmäisellä puoliskolla.

system-audio.com
www.ah-hifisystems.fi