Sonylta neljä uutta Bluetooth-kuuloketta

Jaa Facebookissa

Sony ilmoittaa kuulokevalikoimansa tuoreimmista tulokkaista, langattomista Bluetooth-kuulokkeista, joilla se haluaa näyttää, että hyvä äänenlaatu ja tyylikästä muotoilu ilman johtosotkuja mahtuvat samaan kuulokkeeseen.

Ensimmäinen on MDR-1ABT, joka on langaton versio MDR-1A-kuulokkeesta, jonka äänenlaatu on valmistajan mukaan samaa tasoa. Kuuloke on Sonyn ensimmäinen, missä se käyttää yhtiön uutta LDAC-audioteknologiaa, jolla se väittää saavansa langattomasta Bluetooth-kuuntelusta laadultaan ensiluokkaista. Anntun tiedon mukaan uusi tehokas koodekki kykenee lähettämään kolminkertaisen määrän tietoa tavalliseen Buetooth-yhteyteen verrattuna. Kuulokkeessa on 40 mm HD-kaiutinelenmentit, joissa alumiinipäällysteiset nestekidepolymeerikalvot (LCP). DSEE-teknologia tuottaa parempaa diskanttitoistoa esim. mp3-tiedostoilla. Kappaleen vaihtaminen, puheluun vastaaminen tai äänenvoimakkuuden säätäminen onnistuu kuulokkeiden reunasta löytyvällä kosketussensorilla.

sony headp

ILMOITUS (SISÄLTÖ JATKUU ALLA)

MDR-ZX770BN-kuulokkeet on varustettu hälynpoisto-ominaisuudella. Taustaäänet häivytetään Sonyn omalla DNC-tekniikkalla. Korvan ympäröivä pehmuste on suunniteltu erityisesti pidempiä matkoja varten. Taittuvan muotoilun ansiosta MDR-ZX770BN kulkee vaivattomasti laukussa tai repussa. Akunkestoksi NC-yhteydellä Sony lupaa 13 tuntia.

MDR-ZX330BT ovat kevyet sankakuulokkeet, jotka on helppo yhdistää langattomasti One touch -tekniikan ansiosta. Kuulokkeissa on 30 mm:n kaiutinelementit. Akunkeston sanotaan olevan 30 tuntia.

MDR-AS600BT-Bluetooth-kuulokkeet on suunniteltu osaksi kaikenlaista liikuntaa. Kuuloke on roiskesuojattu ja sisäänrakennetun mikrofonin ansiosta voi vastata puhelimeen kesken juoksulenkin yhdellä napinpainalluksella.

Sonyn uude MDR-1ABT-, MDR-ZX770BN-, MDR-ZX330BT ja MDR-AS600BT –kuulokkeet tulevat Suomessa myyntiin keväällä 2015.

Suositushinnat ovat: MDR-1ABT: n. 350 euroa, MDR-ZX770BN: n. 170 euroa, MDR-ZX330BT: n. 90 euroa, ja MDR-AS600BT: n. 80 euroa.

www.sony.fi