Spotify nyt taajuuskorjaimella

Jaa Facebookissa

Palkittu digitaalisen musiikin palvelu Spotify on parantanut palveluaan lisäämällä siihen taajuuskorjaimen osana uusinta iOS-päivitystään iPhonelle ja iPadille. Tausta-ajatus on, että nyt jokainen pääsee kuuntelemaan Spotifyn yli 20 miljoonaa kappaletta juuri sellaisella sointitasapainolla kuin tuntuu hyvältä.

Spotifyn tiedotteen mukaan monet käyttäjistä ovat pyytäneet sisäänrakennettua taajuuskorjainta jo jonkin aikaa. Se on yksi kysytyimmistä ominaisuuksista iOS:lle. Taajuuskorjain helpottaa ääniasetusten säätämistä kuunneltavaan musiikin tai äänentoistolaitteen suhteen olipa kyseessä pienet kaiuttimet tai kuulokkeet.

Spotify-Eq

ILMOITUS (SISÄLTÖ JATKUU ALLA)

Spotifyn uusi taajuuskorjainominaisuus tarjoaa yhteensä 22 ääniesiasetusta kuten esimerkiksi Electronic, Hip Hop, Acoustic, Classical, Small Speakers ja Loudness. Sovellus mahdollistaa myös taajuuskorjainasetusten manuaalisen määrityksen oman maun mukaan.

Uutta ominaisuutta käyttääksen on päivitettävä uusimpaan Spotify iOS -versioon ja menemällä siellä kohtaan Settings > Playback > Equalizer.

Taajuuskorjainpäivitys seuraa viimeaikaisten mobiilipäivityksien vanavedessä. Näitä ovat soittolistan lajittelu ja suodatus, Play Queuen hallinta ja offline-tilan haut. Samoin The Discover -ominaisuus on siirretty Browse-välilehdelle aiempaa helpompaa ja tehokkaampaa musiikin löytämistä varten.

Taajuuskorjauspäivitys on jo saatavilla iOS-käyttäjille.

Spotify on tällä hetkellä saatavilla 57 maassa ja palvelulla on yli 40 miljoonaa aktiivista käyttäjää ja yli 10 miljoonaa maksavaa tilaajaa.

www.spotify.com