Tivoli Audiolta liuta uusia tuotteita

Jaa Facebookissa

Paljon on ehtinyt tapahtua siitä, kun Tivoli Audio aloitti DeVoren ja Klossin voimin Model One -pöytäradiolla yli 15 vuotta sitten. Firmalla on ollut voittokulkunsa ja alamäkensä. Toiminta on poikinut uusia firmoja riitojen jäljiltä, ja alkuperäinenkin tekijä toimii nykyään Pohjois-Italiasta käsin varsin Tivoli Audion näköisellä tuotevalikoimalla.

Silti Tivoli Audio näyttää olevan peleissä yhä mukana päätellen siitä, se lanseeraa jälleen tukun uusia tuotteita kuten Andiamon, kompaktin Bluetooth-kaiuttimen ja langattomat nappiskuulokkeet nimeltä Fonico, molemmat Go-tuotesarjaa.

Parin sadan euron hintainen Andiamo ($199) tarjoaa 20 tuntia langatonta soittoaikaa. Mustan tai hopean väristä alumiinikoteloa päsee nostamaan nahkakahvasta.

ILMOITUS (SISÄLTÖ JATKUU ALLA)

Vesitiiviis Fonico tarjoaa automaattisen Bluetooth-parituksen ja kannettavan latauskotelon 9 tunnille toimintaaikaa.

Uutuuksiin kuuluu myös Model CD -soitin, jolla pääsee striimaamaan cd-levyt Tivoli ART -kaiuttimille langattomasti tai liittämään osaksi stereosysteemiä.

Lisäksi on uusi Music System Home -kaikki-yhdessä-laite Alexa-puheohjauksella, fm- ja dab+-radiolla, Bluetoothilla, 3,5mm sisäänmenolla, wi-fillä ja cd-soittimella. Ilman wi-fiä tai Alexaa sama laite tottelee nimeä Music System Digital.

Kuluttajan ulottuville neljä uutuutta saapuvat syyskuussa.

www.tivoliaudio.com

www.loudgroup.fi