UE MEGABOOM – tykitystä matkalle ja bileisiin

Jaa Facebookissa

Oheislaitteiden valmistaja Logitechin omistama Ultimate Ears julkisti uuden sukupolven langattoman UE MEGABOOM -matkakaiuttimen.

Nimensä mukaisesti UE MEGABOOMista luvataan entistä tykimpää kokonaissoundia, tuhdimpaa bassotoistoa ja parempaa langatonta hallittavuutta.

Pyöreän ja putkimaisen muotoilunsa ansiosta uuden sukupolven UE MEGABOOM soi 360 astetta joka suuntaan, valmistajan mukaan jytisyttävällä äänenvoimakkuudella.

ILMOITUS (SISÄLTÖ JATKUU ALLA)

UE MEGABOOMin akustisen pinnoitteen ansiosta matkakaiutin on tahroja hylkivä ja vesitiivis (IPX7), siis retkikäyttövalmis.
Alle kilon painoinen UE MEGABOOM kulkee helposti mukana ja toistaa valmistajan mukaan musiikkia täydellä latauksella jopa 20 tuntia.

umegaboom2

Kehittyneen Bluetooth-tekniikan ansiosta langaton yhteys toimii jopa 30 metrin säteellä. UE MEGABOOM voidaan liittää langattomasti myös toiseen UE MEGABOOM- tai UE BOOM -matkakaiuttimeen ja luoda näin tuplasti voimakkaampi äänentoisto.

UE BOOM ja UE MEGABOOM ovat molemmat päivitettävissä uusin ominaisuuksin iOS- ja Android-käyttöjärjestelmiin saatavilla sovelluksilla. Näitä ominaisuuksia ovat muiden muassa kaiuttimen taajuuskorjain, etäältä käynnistäminen ja sammuttaminen sekä herätystoiminto. Nyt ensimmäistä kertaa päivitykset voidaan tehdä myös langattomasti.

UE MEGABOOM tulee saataville tammikuussa 319 euron alvilliseen kuluttajahintaan.

www.ultimateears.com
www.also.fi
www.panvision.com
www.techdata.fi