Uuden sukupolven KOSS Porta Prot ovat täällä

Jaa Facebookissa

Eräät pidetyimmistä edullisen laidan kuulokkeista, jo vuodesta 1984 markkinoilla olleet KOSS Porta Prot ovat päivittyneet kolmella uutuusmallilla. Myös uudet versiot luottavat alkuperäisten Porta Pro -kuulokkeiden valtteihin, jotka valmistajan mukaan ovat luonnollinen äänenlaatu, kevyt ja kestävä rakenne sekä tyylikäs “retro look” -muotoilu.

Lisäksi mukana on kuulokkeiden puristukseen vaikuttava Comfort Zone -säädin sekä pehmusteet, jotka miellyttävät varsinkin silmä- tai aurinkolasien käyttäjiä.

Uusien mallien keskeisin kehitysaskel on tapahtunut etenkin liikkuvien käyttäjien tarpeiden huomiomisessa.

ILMOITUS (SISÄLTÖ JATKUU ALLA)

Treenaajille sopiva KOSS Porta Pro Sport sopii monenlaiseen menoon. Siinä on vaihdettavat ylimääräiset pehmustetyynyt, hikeä hylkivä johto, kauko-ohjain ja mikrofoni, heijastavat yksityiskohdat parempaan erottumiseen esimerkiksi lenkkipoluilla sekä kätevä, sporttinen säilytyspussi. Porta Pro Sportien väritys yhdistelee sinistä ja neonvihreää.

280217

Porta Pro Premiumit taas sisältävät klassikkomalleista tutun äänenlaadun sekä uutuusominaisuuksia, kuten kauko-ohjaimen musiikin hallintaan sekä mikrofonin puheluita varten. Porta Pro Premium on saatavilla neljässä eri kuosissa.

280226

Porta Pro Remote taas on valmistajan iPorta Pro -mallin jatkaja, joka niin ikään sisältää mikrofonin sekä kauko-ohjaimen musiikin ja puheluiden hallintaan. Myös Porta Pro Remote on saatavilla neljässä eri värivaihtoehdossa.

Uusien Porta Pro -mallien suositushinta on 49,99 euroa.

Lisätiedot: Tura Scandinavia